Egyrészes Adidas fürdőruha

Tökéletes megoldás nemcsak egy nyári tengerparti ruha formájában. Biztos fogadás. A siker garanciája. A minőség garanciája. Minden szenvedélyes sportnő számára, verseny- vagy szabadidős úszással foglalkozó lányok és nők számára. Azok számára, akik az értékes fürdőruhákat kedvelik, élvezzék a vízben és a szárazföldön való tartózkodást. Tökéletes választás sport- és szabadidős tevékenységekhez.

Az egy darabból álló Adidas fürdőruha mindazoknak szól, akik szeretnek úszni, szörfözni, de bárhol tartózkodnak is a víz mellett. Változatos választékban kapható különféle szabású fürdőruha. Az egy darabból álló Adidas fürdőruha kiváló minőségű és gyorsan száradó anyagból áll, amely ellenáll a klórnak és az UV sugárzásnak is, tökéletesen megtartja az alakját és nem veszíti el színintenzitását. Hangsúlyt kapnak a kifinomult vágások is, és egyes modellek abban is kiemelkednek, hogy újrahasznosított anyagból készülnek, ami a környezetet is jelenti. A stílusos kialakítású, egyrészes Adidas fürdőruha tökéletes funkcionalitással rendelkezik. Jellemző elem a kényelem a vízben és a szárazföldön történő korlátlan mozgás keretein belül.

Fekete egyrészes fürdőruha Adidas keresztbe tett pántokkal

Egyrészes fürdőruha az adidas Performance kollekciójából. Modell rugalmas anyagból készült. A fekete színű fürdőruhát a felirat élénkíti. Hátul keresztbe tett pántokkal rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 10 990 Ft

Adidas női egyrészes sport fürdőruha újrahasznosított anyagból

Egyrészes fürdőruha az Adidas Performance kollekciójából. Újrahasznosított klórálló anyagból készült modell. A háton keresztbe tett és összekötött pántokkal.

Ár idején felülvizsgálat: 15 990 Ft

Fekete egyrészes női sport fürdőruha Adidas

Víz elemlény vagy? Szeretsz úszni, és nem csak a nyári szezonban? Olyan vagy, mint egy hal a vízben? Vagy egyszerűen csak imádod a sportdivatot? Akkor hidd el, hogy ez a fürdőruha a kézenfekvő választás. A neves Adidas márka SH3.RO BIG LOGO SWIMSUIT egyrészes női fürdőruhája kiemelkedik a magas minőségű kialakításával. Tetszeni fog azoknak a hölgyeknek, akik szeretik a sportos stílust, vagy egyszerűen csak a kényelmes modelleket részesítik előnyben.

Ár idején felülvizsgálat: 10 590 Ft

Egyrészes modern sport fürdőruha Adidas Performance

Egyrészes fürdőruha az Adidas Performance kollekciójából. A modell egyszínű anyagból készült. A fürdőruha puha kosarakkal és nem állítható, nem levehető pántokkal rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 18 870 Ft

Női Adidas fürdőruhák érdekes mintakombinációban

Szüksége van a minőségre? Az anyag alapján választod ki a ruháidat? Nem közömbös önnek a környezet? Szeretne egy eredeti fürdőruhamodellt, amely egyszerre kényelmes és időtálló? Akkor mindenképpen szerezd be ezt az egyedi Adidas fürdőruhát.

Ár idején felülvizsgálat: 15 990 Ft

Sportos fürdőruha Adidas egészben alkalmas fitnesz edzésre

Az Adidas SH3.RO TAPER S női egyrészes fürdőruha alkalmas fitnesz úszásoktatásra. Ezenkívül az INFINITEX FITNESS ECO technológia hosszú élettartamot garantál a magas klórállóságnak köszönhetően. A fürdőruha egyszerű, mégis stílusos megjelenését az oldalán található modern Adidas dizájn csíkok hangsúlyozzák.

Ár idején felülvizsgálat: 12 090 Ft

Adidas klórálló egyrészes sport fürdőruha

Szereted a sportdivatot, beleértve a fürdőruhákat is? Szenvedélyes úszó vagy? Nem tudja elképzelni az életet vízi szórakozás és tevékenységek nélkül, gyakorlatilag egész évben? Szeretsz gyógyfürdőbe járni? Ön gyakori látogatója egy vízi parknak? A nyarakat többnyire a vízparton töltöd? Akkor ez a modell pont neked készült.

Ár idején felülvizsgálat: 10 875 Ft

Fekete egyrészes fürdőruha adidas Originals Sc Body

A body egy olyan ruhadarab, amely nem hiányozhat egyetlen stílusos és divatszerető nő ruhatárából sem. Ha a minőségről van szó, nincs is értelmesebb, mint egy jól bevált és megbízható márkához nyúlni. Ez természetesen az Adidas. Az Originals Sc Body nevű darab tökéletes egy laza nyári naphoz.

Ár idején felülvizsgálat: 13 856 Ft

Adidas sportos fürdőruhák hízelgő szabásban

Az egyrészes fürdőruhák nem csak színben, hanem szabásban is káprázatosak lehetnek. Egy olyan fürdőruhatípus, amely számos előnnyel jár, és a kiemelkedő bónusz a szexi design.

Ár idején felülvizsgálat: 10 440 Ft

Adidas sportos fürdőruha mélyen kivágott háttal

A vízparton töltött nyári napokra az adidas női egyrészes fürdőruha fekete színben. Az adidas fürdőruha kitűnik minőségi anyagával, amely kényelmes viseletet és tartósságot biztosít. Az egyrészes sportdizájn a szabásának és a színének köszönhetően nagyon stílusosnak tűnik.

Ár idején felülvizsgálat: 12 955 Ft

Fekete női sport fürdőruha Adidas hangsúlyozó alakja

A fekete Adidas női sportos fürdőruha kiváló minőségű és tartós anyagból készült. A sportos fürdőruha maximális kényelmet nyújt, és nem korlátozza a mozgást sem a vízben, sem a szárazföldön.

Ár idején felülvizsgálat: 12 192 Ft

Többszínű egyrészes fürdőruha Adidas Performance

És Sportos divat is lehet szórakoztató! Ennek bizonyítéka ez az Adidas egyrészes női Performance fürdőruha, amely színes mintájával teljesen egyedi. A színes koncepció feldobja az egyébként klasszikus vágást, amely egyesek számára unalmasnak tűnhet. Szerencsére a látszat csal.

Ár idején felülvizsgálat: 3 454 Ft

Fekete Adidas sport egyrészes fürdőruha nem megerősített kosarakkal

Szeretsz úszni, és szereted nyújtani a testedet néhány medencés sorozattal? Vagy inkább az aqua aerobicot kedveli? Bármilyen vízi tevékenységet is űz, tudnia kell, hogy a bikinik ebben a tekintetben biztosan nem a megfelelő választás. Ebben az esetben a sportos egyrészes fürdőruhák elsődleges szerepet játszanak, ezért nem szabad alábecsülni a választékukat.

Ár idején felülvizsgálat: 9 695 Ft

Fekete női sportos egyrészes fürdőruha Adidas Performance

Egy fürdőruhamodell, amely különösen alkalmas aktív női sportolók számára. Ezt a híres sportorientált márkától származó modellt több okból is értékelni fogja. Akár versenyszerűen, akár szabadidős céllal úszol, vagy egyszerűen csak a sportdivatot részesíted előnyben, nem kizárva a fürdőruhákat, akkor ez a darab szó szerint tökéletes számodra.

Ár idején felülvizsgálat: 11 221 Ft

Kék egyrészes sport fürdőruha adidas Performance

Sötétkék női egyrészes, mintás fürdőruha adidas Performance és absztrakt mintával.

Ár idején felülvizsgálat: 17 324 Ft