Litex egyrészes fürdőruhák

Cseh női egyrészes fürdőruha dupla pántokkal Litex

Szereted a szokatlan fürdőruhákat, amelyek érdekesek és egyediek? Akkor imádni fogja a Litex egyrészes fürdőruhát színes kivitelben, amely annak ellenére, hogy a nyarat és a napsütést idézi, egész évben is kiválóan használható. Ebben a fürdőruhában meglátogathatsz egy vízi parkot, egy uszodát vagy elmehetsz egy wellness-üdülőre.

Ár idején felülvizsgálat: 15 057 Ft

Pöttyös egyrészes fürdőruha Litex nyakpántokkal

Egyrészes fürdőruha Litex 63061 kosarakkal, merevítő nélkül, hátrögzítéssel és nyakkivágással.

Ár idején felülvizsgálat: 13 039 Ft

Litex egyrészes fürdőruha megerősített kosarakkal

Csak egy tökéletesen illeszkedő fürdőruhában élvezheti teljes mértékben a nyári kényelmet és a víz mellett töltött időt. Ha igazi minőséget keres a következő szezonra, akkor mindenképpen nézze meg ezeket az egyedi egyrészes swimwear by Litex. Vonzó kialakítása kiemeli nőiességét, ugyanakkor tökéletes kényelmet biztosít minden vízi tevékenység során.

Ár idején felülvizsgálat: 13 107 Ft

Női fürdőruha fekete-fehér kombinációban, nyomtatással

Női egyrészes Litex fürdőruha fekete-fehér dizájnban, elöl nyomtatott mintával, hátul állítható pántokkal. A kiváló minőségű és tartós anyagból készült fürdőruha kényelmet nyújt a vízben és a szárazföldön való mozgás és tartózkodás során.

Ár idején felülvizsgálat: 13 426 Ft

Egyrészes, többszínű fürdőruha klasszikus kivitelben, merevítővel

A hölgyek számára, akik minőségi, dizájner egyrészes fürdőruhát szeretnének. Lányoknak és nőknek, akik a egyrészes fürdőruhát kedvelik klasszikus kivitelben. Egy olyan modell, amelyet még az idősebb korú hölgyek is értékelni fognak. Egy sokoldalú darab, amely határozottan nem unalmas vagy unalmas dolog. Ellenkezőleg. Ebben a fürdőruhában nem csak egy fürdőruhaszezonban fogsz remekül szerepelni.

Ár idején felülvizsgálat: 9 432 Ft

Zebra egyrészes fürdőruhák Litex 2018

A LITEX egyrészes fürdőruhák tökéletesek a napsütéses és kényelmes nyári napokra. Bár egyetlen darabból készülnek, tökéletesen ki tudják hangsúlyozni egy nő alakját. Ezzel minden uszodában vagy strandon helyi szépség leszel! Oldalán és hátul elég merészen kivágott, és a v-nyak sokat sejtet. Ha tehát a természet nagyobb keblekkel ajándékozott meg, ne félj hangsúlyozni őket ezzel a beépített kosaras fürdőruhával. A kosarak alul finom erősítéssel vannak megerősítve, de nem tartalmaznak merevítőt. Az eleje kényelmes fürdőruha anyaggal van bélelve.

Ár idején felülvizsgálat: 13 426 Ft

Litex virágos női fürdőruha

Litex 57012 egyrészes fürdőruha mély kosarakkal

Ár idején felülvizsgálat: 15 091 Ft

Megerősítés nélküli fürdőruha lenyűgöző színkombinációban

Női egyrészes fürdőruha megerősítés nélkül Litex 63394 kiváló minőségű, gyorsan száradó és tartós anyagból készült. Fürdőruha érdekes színösszeállításban. A mélyebb dekoltázzsal rendelkező modern fürdőruhát úgy tervezték, hogy a nyak mögött megköthető legyen.

Ár idején felülvizsgálat: 10 749 Ft

Egyrészes fürdőruha virágmintával és oldalsó résszel

Az egyrészes fürdőruhák számos előnyt és felhasználási lehetőséget kínálnak egész évben. Nemcsak a nyári szezonban nélkülözhetetlenek, de aligha nélkülözheti őket a nyaraláson és a szállodai medencében, valamint a poggyászában, ha wellness-üdülésen stb. vesz részt. Egy modell, amelyben bárhol és bármikor ragyoghatsz a vízparton. Ez a női egyrészes fürdőruha első látásra elkápráztat szabásával és színes kialakításával.

Ár idején felülvizsgálat: 14 494 Ft

Cseh női sportos egyrészes fürdőruha Litex 57482

Ön víz elemlény? Szeretsz úszni, és ezt a tevékenységet arra is használod, hogy fitt és formában tartsd magad? Akkor jól csinálod. A vízi sportok nagyon jót tesznek az egészségünknek, így ha Ön is azok közé a nők közé tartozik, akik szeretnek elvegyülni a vízben, akkor Önnek is tökéletesen fel kell készülnie.

Ár idején felülvizsgálat: 10 472 Ft

A népszerű Litex márka hazánkban hagyományokkal rendelkezik, és többek között kiváló minőségű fürdőruhákat hoz. E márka kínálatában egyrészes fürdőruhák találhatók, amelyek továbbra is népszerűek a nők körében. Értékelni fogja az egyrészes fürdőruhát a medencében és a tengerparton. Számos kivágás és színkombináció közül választhat, ennek köszönhetően minden helyzetben szexi megjelenést mutat.

A márka jelenlegi kínálata gyönyörű fürdőruhákat hoz, amelyek közvetlenül sugároznak örömet. Az égkék vagy a gyönyörű türkiz szín visszavisz a tengerpartra. A Litex biztosan nem hoz unalmas modelleket. Épp ellenkezőleg, minden darab valami eredeti és érdekes. Ennek a márkának nem az a célja, hogy eltévedjen a tömegben, hanem hogy kitűnjön belőle. Elegáns kivágások, mély dekoltázsok, nyakba kötött fürdőruha és sok szín kombinációja, mindezt a Litex márka hozza. További előny az anyag minősége, amely tartós, így a fürdőruha egy évadnál tovább fog tartani. Ne féljen kissé merészebb vágást választani. Ezen felül minden alakhoz elérhető egy darabból álló Litex fürdőruha.