Egyrészes fürdőruhák pánttal a nyakán

Átlátszó monokini formázott kosarakkal

Legyen kivételes, kihagyhatatlan és ugyanakkor nagyon elegáns. Mindezt a monokini nevű darabnak köszönhetően. Ez az egyrészes fürdőruha nem csak idén nyáron a sláger. Egy fürdőruha, amelyet több okból is szeretni fogsz. Végül is minden lány és nő szép akar lenni a vízparton vagy a tengerparton is. Mindez valós

Ár idején felülvizsgálat: 14 941 Ft

Szexi női csipke fürdőruha levehető pántokkal

A szexi női csipke fürdőruha levehető pántokkal első látásra elbűvöl. Az egyedi, lenyűgöző csipkés kialakítású fürdőruha kényelmes viselet és mozgás a vízben.

Ár idején felülvizsgálat: 4 037 Ft

Bonprix mintás fürdőruha kifinomult fűzéssel

Szeretné gazdagítani ruhatárát egy érdekes és egyben praktikus fürdőruha modellel? Szeretne egy egyrészes, kényelmes, mégis lenyűgöző szabású darabot? Akkor ez a modell tetszeni fog Önnek.

Ár idején felülvizsgálat: 3 325 Ft

Egyrészes fürdőruha fekete alsó és fehér felsővel

Már nem igaz, hogy az egyrészes fürdőruhák csak úszásra valók, hogy nem lehet bennük barnulni. És biztosan nem tűnnek szürkének. A fürdőruha-divat nagyon változatos, és az egyrészes fürdőruhák még a bikininél is szexibbek lehetnek. Ha nem hiszed, itt a bizonyíték. Ki tudna ellenállni egy ilyen darabnak!

Ár idején felülvizsgálat: 8 697 Ft

Mintás egyrészes fürdőruha karcsúsító hatással

Nincs jobb, mint a kényelmes dolgok, amelyek nem mennek ki a divatból, lenyűgöznek, nem fáradnak el. Az ilyen gyöngyszemek közé tartozik ez az egyrészes fürdőruha modell. Szereted az időtlen klasszikusokat? Egy vágás, amely egyesíti az eleganciát és a kifinomultságot?

Ár idején felülvizsgálat: 14 215 Ft

Triumph egyrészes fürdőruha eredeti nyomtatással és variálható pántokkal

Egyrészes fürdőruha Venus Pearls OPD – Triumph

Ár idején felülvizsgálat: 33 251 Ft

Elegáns egyrészes fürdőruha csíkokkal és pöttyökkel

Ez a gyönyörű, időtlen dizájnú fürdőruha érdekes mintázatával nyűgöz le, amely a pöttyös és csíkos motívumot ötvözi. De ez nem minden, ami ezt a fürdőruhát egyedivé teszi. Ez a modell kétféle fürdőruha – a klasszikus bikini és a monokini – határán helyezkedik el.

Ár idején felülvizsgálat: 15 086 Ft

Kifinomult fekete monokini, elöl keresztezéssel

Thea kifinomult monokini kiemeli a női görbéket. Atipikus szabás, elöl kivágással, hátul keresztbe tett pántokkal.

Ár idején felülvizsgálat: 13 579 Ft

Fekete-fehér csíkos fürdőruha Jette

Egyrészes fürdőruhában is lehetsz eredeti és ami a legfontosabb – rendkívül vonzó! Azt kérdezi, hogyan kell ezt csinálni? Akkor mindenképpen hagyd, hogy a szemed megpihenjen ezen az egyedi női egyrészes fürdőruhamodellen.

Ár idején felülvizsgálat: 18 017 Ft

Vidám spanyol egyrészes fürdőruha Desigual Emma

Az egyrészes fürdőruhák biztonságosak. Nemcsak nyáron, hanem egész évben is tökéletes társaságot nyújtanak Önnek, amikor meglátogatja az aquaparkot, wellness-üdülést tart stb. És egy dolog állandó! Az egyrészes fürdőruhák átkozottul szexik tudnak lenni. Egy modell, amely egyszerre kényelmes és csábító.

Ár idején felülvizsgálat: 13 163 Ft

Fitt, gyorsan száradó virágos fürdőruha O’Neill-től

Ha a divatban az eleganciát kedveli, akkor a fürdőruha kiválasztásakor valószínűleg ugyanilyen igényes követelményeket támaszt. Nem kell azonban aggódnia a kis választék miatt. Számos gyönyörű és ugyanakkor nagyon divatos fürdőruha létezik.

Ár idején felülvizsgálat: 19 297 Ft

Egyrészes fürdőruha mély mellkasi résszel

Miért válasszon egyrészes fürdőruhát? A strandon nem fogsz annyi nőt látni, aki egyrészes, mint kétrészes ruhát visel, így eredeti leszel. Az a fajta fürdőruha, amely tökéletes az úszás és a vízi szórakozás maximális élvezetéhez. Egy egyrészesben elég jól szórakozhatsz a strandon labdajátékokkal és bármilyen szórakozással a szárazföldön. Tagadhatatlan előnye, hogy egy egyrészes fürdőruhában hatékonyan elrejtheti a hasán lévő hegeket stb. És higgye el, az egyrészes fürdőruhák is lehetnek bűnösen szexik.

Ár idején felülvizsgálat: 9 695 Ft

Relleciga fekete csipkés monokini kifinomult szexi szabásban

Relleciga fekete, csipkés monokini elvarázsol, és te is el fogsz benne bűvölni. A szexi egyszínű fürdőruha mind szabásával, mind minőségi anyagával kitűnik.

Ár idején felülvizsgálat: 17 322 Ft

Fehér fürdőruha horgolt nyakkivágással

Egy legalább egy nem hiányozhat egy nő ruhatárából. Ezek képezik egy strandruha öltözék alapját. Tökéletes modell az ilyen típusú fürdőruhák szerelmeseinek is. Röviden, az egyrészes fürdőruhák biztonságosak. Lapos az alaknak, kényelmet biztosítanak a vízben vagy a szárazföldön való mozgás és tartózkodás során. És gyönyörűen megmutatja a napbarnított bőrödet.

Ár idején felülvizsgálat: 7 212 Ft

Világoszöld monokini wrap fit szabással

Szeretnél egy új fürdőruhát a nyárra, ami eredeti formájú és színű? Szereted a klasszikus bikiniket, amelyek felfedik a pocakodat? Ebben az esetben a gyönyörű Cappri női monokini fürdőruha élénk és merész zöld színben tökéletes az Ön számára. A fürdőruha kifinomult és szabású, a kosárban puha, kivehető párnázással.

Ár idején felülvizsgálat: 6 990 Ft

Fekete női luxus monokini Goddess

Megmutatom neked a legfényűzőbb és legérdekesebb fürdőruhát, amit valaha láttál! A csodálatos szexi és eredeti egyrészes fürdőruha monokini stílusban biztosan nem hagyja, hogy a sarokban ülj, és azonnal a figyelem középpontjába kerülsz, bárhová is lépsz vele. Az olasz Vacanze Gold Label márka exkluzív kollekciójából származik, amely mindig gondosan ügyel a darabjaira.

Ár idején felülvizsgálat: 33 302 Ft

Egyrészes bardot fürdőruha vonzó szabással

Az elmúlt szezonok slágere kétségtelenül a monokini nevű, lenyűgöző kialakítású fürdőruha-trend. Ezek egyrészes, kifinomult és nagyon szexi darabok, amelyek a nőket és a férfiakat egyaránt vonzzák. Remek példa erre ez az érzéki Jules monokini a Lorin-tól. Vonzó szabását eredeti dizájn egészíti ki, így minden alkalommal tökéletesen érezheti magát.

Ár idején felülvizsgálat: 21 485 Ft

Női egyrészes fürdőruha mélyebb dekoltázzsal és egy kis egzotikummal

Kápráztasson el egy egyrészes fürdőruhában nemcsak a nyaraláson, hanem bárhol a vízparton, a medencében, a gyógyfürdőben való tartózkodás alatt. Élvezze a korlátlan mozgást a vízben az egyrészes fürdőruhának köszönhetően, amely ráadásul egy nagyon vonzó modell. Egyértelmű bizonyíték arra, hogy az egyrészes fürdőruha is lehet szexi modell.

Ár idején felülvizsgálat: 9 210 Ft

Szexi egyrészes fürdőruha csipkével

Ha az a célod, hogy mindig csábítónak és szexinek tűnj, akkor a strandon sem lesz ez másképp. Ha szereted az eredetiséget, és nem akarsz a bikinis nők ezreinek egyike lenni, akkor az eredeti csipke monokini pontosan az, amire szükséged van a szezonban. Bár egyrészes fürdőruháról van szó, határozottan nem célja, hogy bármit is túlságosan elrejtsen.

Ár idején felülvizsgálat: 9 154 Ft

Sárga és fekete monokini Marko nyakpántokkal

Egyrészes női fürdőruha jellegzetes oldalsó hasítékkal, élénksárga színben.

Ár idején felülvizsgálat: 18 128 Ft

Csíkos egyrészes tengerészkék fürdőruha kisebb keblekhez

Kényelmes anyag, kortalan csíkos dizájn és érdekes szabás. Ez az az Atrani fürdőruha, amellyel kitűnhetsz a strandon. Ön dönti el, hogy megerősített csészéket szeretne-e vagy sem. A szokatlanul szabott dekoltázs kiemeli az egész modellt.

Ár idején felülvizsgálat: 7 490 Ft

Fekete modern egyrészes fürdőruha Lorin

Szuper modern és ugyanakkor rendkívül elegáns. Pontosan így fog kinézni minden nő ebben a Lorin ellenállhatatlan fekete fürdőruhában. Ez nem egy közönséges egyrészes fürdőruha, mivel a hátrész egy kétrészes fürdőruha benyomását kelti. Igen, lehetséges! Az idei nyár slágere a monokini, amely egy kétrészes fürdőruha, amely elöl egy darabbá kapcsolódik össze.

Ár idején felülvizsgálat: 15 243 Ft

Világoskék egyrészes egyvállas fürdőruha haspánttal

A szezon legjobb egyrészes fürdőruhájának forró jelöltje! Gabrielle a márka egyik legnépszerűbb modelljének újrakiadásaként. Ebben a formában valami újjal nyűgöz le. A fürdőruhát a “Szépség & Alak” – stílusban tervezték, azaz olyan, amely gyönyörűen díszíti a sziluettet, és finoman formálja is azt. Az anyag, amelyből a fürdőruha készül, figyelmet érdemel. Vonzó, puha és gazdag színével kitűnik. A fodrokkal és varrásokkal együtt garantálja, hogy elrejti a hasat, és éppen ellenkezőleg, kiemeli a dekoltázst. A fürdőruha belseje elrejti a kosarakat, amelyeket alul egy speciális gumival egészít ki. Ez biztosítja, hogy a mellek a megfelelő helyen maradnak, enyhén megemelkednek, ugyanakkor finoman formálódnak.

Ár idején felülvizsgálat: 11 734 Ft

Fekete és arany elegáns női sport fürdőruha

Az akciót kedvelő típus vagy, és nyáron az aktív nyaralást részesíted előnyben? Az úszás a kedvenc tevékenységei közé tartozik, és az év során is szívesen űzi ezt a sportot? Szereti a kényelmet és a klasszikusokat egy csipetnyi luxussal kombinálva? Akkor ezt a fürdőruhát neked találták ki.

Ár idején felülvizsgálat: 18 716 Ft

1 2 3

Az egyrészes fürdőruhák egyszerűek, időtlenek és minden alakhoz megfelelnek. Nagyon jól néz ki az egyrészes fürdőruha, ötletes nyakkal kötve. A nyakba kötés gyönyörűen kiemeli nyakát, és aláhúzza a varázst és a nőiességet. Az egyrészes fürdőruhák azért népszerűek, mert jobban barnulhat a hátad, és nagyon szexik is. Ez a vágás maximális támogatást nyújt a mellének, és optikailag megnöveli a mellkasát is. Ez egy olyan modell, amely a nyakkivágást hangsúlyozza. Ez nem egy klasszikus és kissé unalmas fürdőruha összességében, amely semmit sem fog érdekelni és meglepni. Színkombinációk széles skálája közül választhat, a monokrómtól a vidám virágmintákig és a továbbra is népszerű és divatos pasztellszínekig.

A nyakban nyakkendővel ellátott egyrészes fürdőruhák ötvözik a két- és egyrészes fürdőruhák előnyeit. Gyönyörűen feltárják a hátulját, optikailag megnövelik a nyakkivágást és átadják neked szexuális vonzerőhöz. Másrészt elegánsan elrejtik a hiányosságokat, különösen a laza hasat, a hegeket vagy a striákat. A nők minden korosztálytól függetlenül értékelni fogják őket.