Egyrészes fürdőruhák pánttal a nyakán

Calvin Klein egyrészes fürdőruha eredeti szabásban

Egy olyan fürdőruhát keresel, amely első látásra rabul ejti a figyelmedet? Amelyben élvezni fogja a vízben és a szárazföldön való tartózkodást, ugyanakkor kihagyhatatlan lesz? Ha egy minőségi modellt szeretne, amellyel bárhol a víz közelében találatot érhet el, akkor számoljon ezzel a modellel

Ár idején felülvizsgálat: 63 577 Ft

Fürdőruha kifinomult szabással, rojtokkal és levehető pántokkal

Szereted az eredeti darabokat? Szeretné megfelelően felhívni magára a figyelmet? Úgy gondolod, hogy van elég fürdőruhád, és jelenleg nincs szükséged újakra? Igen, ezek a csúcsok, és nem tudsz ellenállni nekik. Ez a modell egyszerűen kötelező darab.

Ár idején felülvizsgálat: 12 992 Ft

Fehér fürdőruha lenyűgöző csipkés elülsővel

Azokat a modelleket kedveli, amelyek egyszerűen lenyűgözik és szerelem első látásra? Olyan darabok, amelyek egyszerre elegánsak és szexik? Olyan fürdőruhamodellt szeretne, amely egyszerre elegáns és csábító? Akkor ezt neked találták ki.

Ár idején felülvizsgálat: 2 179 Ft

Átlátszó monokini formázott kosarakkal

Legyen kivételes, kihagyhatatlan és ugyanakkor nagyon elegáns. Mindezt a monokini nevű darabnak köszönhetően. Ez az egyrészes fürdőruha nem csak idén nyáron a sláger. Egy fürdőruha, amelyet több okból is szeretni fogsz. Végül is minden lány és nő szép akar lenni a vízparton vagy a tengerparton is. Mindez valós

Ár idején felülvizsgálat: 14 941 Ft

Szexi női csipke fürdőruha levehető pántokkal

A szexi női csipke fürdőruha levehető pántokkal első látásra elbűvöl. Az egyedi, lenyűgöző csipkés kialakítású fürdőruha kényelmes viselet és mozgás a vízben.

Ár idején felülvizsgálat: 4 037 Ft

Virágos egyrészes fürdőruha háromszög kosarakkal

Az egyrészes fürdőruháknak számos előnye van. Legalább egy modell nem hiányozhat a ruhatárából. Egy fürdőruha, amelyet egész évben használhatsz. Nem csak akkor értékelik őket, amikor egy nyilvános medencébe látogatnak, lecsúsznak a vízicsúszdákon, és wellness-üdülést élveznek.

Ár idején felülvizsgálat: 16 748 Ft

Női kifinomult monokini érdekes vízhatással

Szépségtudatos, modern lányoknak és nőknek készült fürdőruhák. Egyrészes fürdőruha szexi szabással. A színes kialakítás szó szerint arra csábít, hogy élvezze a vízben és a víz mellett való tartózkodást. Azonban egész évben is használható. Nem csak nyáron lehet úszni és káprázatos fürdőruhában pompázni.

Ár idején felülvizsgálat: 12 650 Ft

Bonprix mintás fürdőruha kifinomult fűzéssel

Szeretné gazdagítani ruhatárát egy érdekes és egyben praktikus fürdőruha modellel? Szeretne egy egyrészes, kényelmes, mégis lenyűgöző szabású darabot? Akkor ez a modell tetszeni fog Önnek.

Ár idején felülvizsgálat: 3 325 Ft

Rózsaszín egyrészes fürdőruha Women Secret levehető pántokkal

Ez lehet, hogy csak rózsaszín?! Még nem találtál olyan fürdőruhát, ami felkeltette volna a figyelmedet? Szereti az egyszerűen káprázatos modelleket? A minőséget kedveli? Szeretne egy egyrészes fürdőruhát, amely lehetővé teszi, hogy élvezze az úszást és a napozást? Akkor higgye el, hogy ez a modell lenyűgöző lesz, és a fentiek mindegyikét teljesíti.

Ár idején felülvizsgálat: 9 570 Ft

Egyrészes fürdőruha fekete alsó és fehér felsővel

Már nem igaz, hogy az egyrészes fürdőruhák csak úszásra valók, hogy nem lehet bennük barnulni. És biztosan nem tűnnek szürkének. A fürdőruha-divat nagyon változatos, és az egyrészes fürdőruhák még a bikininél is szexibbek lehetnek. Ha nem hiszed, itt a bizonyíték. Ki tudna ellenállni egy ilyen darabnak!

Ár idején felülvizsgálat: 8 697 Ft

Mintás egyrészes fürdőruha karcsúsító hatással

Nincs jobb, mint a kényelmes dolgok, amelyek nem mennek ki a divatból, lenyűgöznek, nem fáradnak el. Az ilyen gyöngyszemek közé tartozik ez az egyrészes fürdőruha modell. Szereted az időtlen klasszikusokat? Egy vágás, amely egyesíti az eleganciát és a kifinomultságot?

Ár idején felülvizsgálat: 14 215 Ft

Triumph egyrészes fürdőruha eredeti nyomtatással és variálható pántokkal

Egyrészes fürdőruha Venus Pearls OPD – Triumph

Ár idején felülvizsgálat: 33 251 Ft

Elegáns egyrészes fürdőruha csíkokkal és pöttyökkel

Ez a gyönyörű, időtlen dizájnú fürdőruha érdekes mintázatával nyűgöz le, amely a pöttyös és csíkos motívumot ötvözi. De ez nem minden, ami ezt a fürdőruhát egyedivé teszi. Ez a modell kétféle fürdőruha – a klasszikus bikini és a monokini – határán helyezkedik el.

Ár idején felülvizsgálat: 15 086 Ft

Kifinomult fekete monokini, elöl keresztezéssel

Thea kifinomult monokini kiemeli a női görbéket. Atipikus szabás, elöl kivágással, hátul keresztbe tett pántokkal.

Ár idején felülvizsgálat: 13 579 Ft

Fekete-fehér csíkos fürdőruha Jette

Egyrészes fürdőruhában is lehetsz eredeti és ami a legfontosabb – rendkívül vonzó! Azt kérdezi, hogyan kell ezt csinálni? Akkor mindenképpen hagyd, hogy a szemed megpihenjen ezen az egyedi női egyrészes fürdőruhamodellen.

Ár idején felülvizsgálat: 18 017 Ft

Egyrészes fürdőruha kisebb keblekhez, fodorral a nyakkivágásnál

Lila-kék egyrészes fürdőruha vékony spagettipántokkal a nyak mögött és fodorral a mellkason.

Ár idején felülvizsgálat: 3 500 Ft

Vidám spanyol egyrészes fürdőruha Desigual Emma

Az egyrészes fürdőruhák biztonságosak. Nemcsak nyáron, hanem egész évben is tökéletes társaságot nyújtanak Önnek, amikor meglátogatja az aquaparkot, wellness-üdülést tart stb. És egy dolog állandó! Az egyrészes fürdőruhák átkozottul szexik tudnak lenni. Egy modell, amely egyszerre kényelmes és csábító.

Ár idején felülvizsgálat: 13 163 Ft

Fitt, gyorsan száradó virágos fürdőruha O’Neill-től

Ha a divatban az eleganciát kedveli, akkor a fürdőruha kiválasztásakor valószínűleg ugyanilyen igényes követelményeket támaszt. Nem kell azonban aggódnia a kis választék miatt. Számos gyönyörű és ugyanakkor nagyon divatos fürdőruha létezik.

Ár idején felülvizsgálat: 19 297 Ft

Egyrészes fürdőruha mély mellkasi résszel

Miért válasszon egyrészes fürdőruhát? A strandon nem fogsz annyi nőt látni, aki egyrészes, mint kétrészes ruhát visel, így eredeti leszel. Az a fajta fürdőruha, amely tökéletes az úszás és a vízi szórakozás maximális élvezetéhez. Egy egyrészesben elég jól szórakozhatsz a strandon labdajátékokkal és bármilyen szórakozással a szárazföldön. Tagadhatatlan előnye, hogy egy egyrészes fürdőruhában hatékonyan elrejtheti a hasán lévő hegeket stb. És higgye el, az egyrészes fürdőruhák is lehetnek bűnösen szexik.

Ár idején felülvizsgálat: 9 695 Ft

Relleciga fekete csipkés monokini kifinomult szexi szabásban

Relleciga fekete, csipkés monokini elvarázsol, és te is el fogsz benne bűvölni. A szexi egyszínű fürdőruha mind szabásával, mind minőségi anyagával kitűnik.

Ár idején felülvizsgálat: 17 322 Ft

Fehér fürdőruha horgolt nyakkivágással

Egy legalább egy nem hiányozhat egy nő ruhatárából. Ezek képezik egy strandruha öltözék alapját. Tökéletes modell az ilyen típusú fürdőruhák szerelmeseinek is. Röviden, az egyrészes fürdőruhák biztonságosak. Lapos az alaknak, kényelmet biztosítanak a vízben vagy a szárazföldön való mozgás és tartózkodás során. És gyönyörűen megmutatja a napbarnított bőrödet.

Ár idején felülvizsgálat: 7 212 Ft

Világoszöld monokini wrap fit szabással

Szeretnél egy új fürdőruhát a nyárra, ami eredeti formájú és színű? Szereted a klasszikus bikiniket, amelyek felfedik a pocakodat? Ebben az esetben a gyönyörű Cappri női monokini fürdőruha élénk és merész zöld színben tökéletes az Ön számára. A fürdőruha kifinomult és szabású, a kosárban puha, kivehető párnázással.

Ár idején felülvizsgálat: 6 990 Ft

Fekete női luxus monokini Goddess

Megmutatom neked a legfényűzőbb és legérdekesebb fürdőruhát, amit valaha láttál! A csodálatos szexi és eredeti egyrészes fürdőruha monokini stílusban biztosan nem hagyja, hogy a sarokban ülj, és azonnal a figyelem középpontjába kerülsz, bárhová is lépsz vele. Az olasz Vacanze Gold Label márka exkluzív kollekciójából származik, amely mindig gondosan ügyel a darabjaira.

Ár idején felülvizsgálat: 33 302 Ft

Egyrészes bardot fürdőruha vonzó szabással

Az elmúlt szezonok slágere kétségtelenül a monokini nevű, lenyűgöző kialakítású fürdőruha-trend. Ezek egyrészes, kifinomult és nagyon szexi darabok, amelyek a nőket és a férfiakat egyaránt vonzzák. Remek példa erre ez az érzéki Jules monokini a Lorin-tól. Vonzó szabását eredeti dizájn egészíti ki, így minden alkalommal tökéletesen érezheti magát.

Ár idején felülvizsgálat: 21 485 Ft

1 2 3

Az egyrészes fürdőruhák egyszerűek, időtlenek és minden alakhoz megfelelnek. Nagyon jól néz ki az egyrészes fürdőruha, ötletes nyakkal kötve. A nyakba kötés gyönyörűen kiemeli nyakát, és aláhúzza a varázst és a nőiességet. Az egyrészes fürdőruhák azért népszerűek, mert jobban barnulhat a hátad, és nagyon szexik is. Ez a vágás maximális támogatást nyújt a mellének, és optikailag megnöveli a mellkasát is. Ez egy olyan modell, amely a nyakkivágást hangsúlyozza. Ez nem egy klasszikus és kissé unalmas fürdőruha összességében, amely semmit sem fog érdekelni és meglepni. Színkombinációk széles skálája közül választhat, a monokrómtól a vidám virágmintákig és a továbbra is népszerű és divatos pasztellszínekig.

A nyakban nyakkendővel ellátott egyrészes fürdőruhák ötvözik a két- és egyrészes fürdőruhák előnyeit. Gyönyörűen feltárják a hátulját, optikailag megnövelik a nyakkivágást és átadják neked szexuális vonzerőhöz. Másrészt elegánsan elrejtik a hiányosságokat, különösen a laza hasat, a hegeket vagy a striákat. A nők minden korosztálytól függetlenül értékelni fogják őket.