Egyrészes sport fürdőruhák

Calvin Klein egyrészes fürdőruha eredeti szabásban

Egy olyan fürdőruhát keresel, amely első látásra rabul ejti a figyelmedet? Amelyben élvezni fogja a vízben és a szárazföldön való tartózkodást, ugyanakkor kihagyhatatlan lesz? Ha egy minőségi modellt szeretne, amellyel bárhol a víz közelében találatot érhet el, akkor számoljon ezzel a modellel

Ár idején felülvizsgálat: 63 577 Ft

Női egyrészes fürdőruha virágzó rét

Szereted az egyrészes fürdőruhákat? Tétovázik, hogy milyen fürdőruhát vegyen, amit egész évben használhat? Olyan modellt keres, amely káprázatos, ragyogó és ugyanakkor kényelmet biztosít az úszás és a pihenés közben, bárhol a víz közelében? Egy fürdőruha, amely első látásra megragadja a tekintetet.

Ár idején felülvizsgálat: 6 488 Ft

Fehér fürdőruha lenyűgöző csipkés elülsővel

Azokat a modelleket kedveli, amelyek egyszerűen lenyűgözik és szerelem első látásra? Olyan darabok, amelyek egyszerre elegánsak és szexik? Olyan fürdőruhamodellt szeretne, amely egyszerre elegáns és csábító? Akkor ezt neked találták ki.

Ár idején felülvizsgálat: 2 179 Ft

Sportos egyrészes fürdőruha neon akcentussal

Tökéletes modellt keres a vízi tevékenységekhez? Szüksége van egy minőségi fürdőruhára, amely tökéletes szolgálatot tesz a fitness úszásban és más vízi sportokban? Szeret vízi parkokba járni és élvezni a vízicsúszdák nyújtotta örömöket? Vagy éppen ellenkezőleg, egy a tengerparton aerobikra összpontosító tevékenységre vágyik?

Ár idején felülvizsgálat: 14 360 Ft

Egyszínű fürdőruha klasszikus szabásban, állítható pántokkal

Egyrészes fürdőruha klasszikus egyszínű kivitelben, amely mindenkinek jól áll. Fekete fürdőruha kényelmes szabásban, állítható pántokkal. Tökéletesen illeszkednek és tartanak.

Ár idején felülvizsgálat: 5 053 Ft

Női Adidas fürdőruhák érdekes mintakombinációban

Szüksége van a minőségre? Az anyag alapján választod ki a ruháidat? Nem közömbös önnek a környezet? Szeretne egy eredeti fürdőruhamodellt, amely egyszerre kényelmes és időtálló? Akkor mindenképpen szerezd be ezt az egyedi Adidas fürdőruhát.

Ár idején felülvizsgálat: 15 990 Ft

Divatos sportos fürdőruha sárga színben

A női egyrészes O’Neill PW NOOS LOGO BATHINGSUIT egyrészes fürdőruha első látásra lenyűgöz színes kialakításával. Ugyanakkor bebizonyítják, hogy a sportos fürdőruhák is lehetnek érdekesek és csábítóak. Ez a női egyrészes fürdőruha O’Neill PW NOOS LOGO BATHINGSUIT nemcsak nyaraláskor, hanem sportúszáshoz is használható

Ár idején felülvizsgálat: 8 390 Ft

Olcsó egyrészes fürdőruhák sportos hátsó cipzárral

Búvárruha sportos hátrésszel és cipzárral. Mellpárnázással és elasztikus aljpánttal a tökéletes illeszkedésért.

Ár idején felülvizsgálat: 5 793 Ft

Fekete-fehér egyrészes fürdőruha yin és yang

Az egyrészes fürdőruhák tetszenek, de nem szeretnél egy sima, bárhol kapható fürdőruhát? Ha igen, akkor mindenképpen nézd meg a Collen gyönyörű és divatos fekete-fehér fürdőruhák kínálatát. A fürdőruhák kiváló minőségű fürdőruha anyagból készülnek, amely segít abban, hogy női gömbödet jobban láthatóvá tedd.

Ár idején felülvizsgálat: 9 133 Ft

Sportos fürdőruha Adidas egészben alkalmas fitnesz edzésre

Az Adidas SH3.RO TAPER S női egyrészes fürdőruha alkalmas fitnesz úszásoktatásra. Ezenkívül az INFINITEX FITNESS ECO technológia hosszú élettartamot garantál a magas klórállóságnak köszönhetően. A fürdőruha egyszerű, mégis stílusos megjelenését az oldalán található modern Adidas dizájn csíkok hangsúlyozzák.

Ár idején felülvizsgálat: 12 090 Ft

Adidas klórálló egyrészes sport fürdőruha

Szereted a sportdivatot, beleértve a fürdőruhákat is? Szenvedélyes úszó vagy? Nem tudja elképzelni az életet vízi szórakozás és tevékenységek nélkül, gyakorlatilag egész évben? Szeretsz gyógyfürdőbe járni? Ön gyakori látogatója egy vízi parknak? A nyarakat többnyire a vízparton töltöd? Akkor ez a modell pont neked készült.

Ár idején felülvizsgálat: 10 875 Ft

Egyrészes kényelmes fürdőruha időtálló Astratex mintával

Elveszettül hiányzik a szekrényéből egy klasszikus, mégis egyedi dizájnú fürdőruha? Szeretnél egy időtlen szabású fürdőruhát? Akkor tegyél erre a modellre.

Ár idején felülvizsgálat: 18 190 Ft

Piros egyrészes fürdőruha vállpántokkal

Tisztában vagy azzal, hogy egyrészes fürdőruhát szeretnél, de a színválasztással küzdesz? Nem a klasszikus fehéret vagy feketét szeretnéd? A siker, az önbizalom, az önbizalom tétje egyértelműen a piros szín kiválasztásában rejlik. És ez az a hely, ahol az egyrészes fürdőruhák csodálatos modelljét kínálják, amely nem hiányozhat a szekrényéből.

Ár idején felülvizsgálat: 3 500 Ft

Női egyrészes fürdőruha trópusi mintával és integrált melltartóval

Ha az ideális fürdőruhát keresed az aktív úszáshoz, amelyet a strandon való játékhoz is használhatsz, akkor támaszkodj egy egyrészes és nagyon elegáns fürdőruhára, amelyben kényelmesen és magabiztosan fogod érezni magad. Egy fürdőruha, amely bizonyítja, hogy még az egyrészes fürdőruhák is érdekesek.

Ár idején felülvizsgálat: 14 505 Ft

Sportos egyrészes fürdőruha Nike kifinomult kivitelben

Szüksége van a minőségre? Nem közömbös önnek a környezet? A minőségi és időtálló darabokat kedveli a ruhatárában? Olyan fürdőruhát keres, amely alkalmas a vízi tevékenységek élvezetére? Szeretne egy sportos szabású, amely szexivé teszi? Akkor ez a fürdőruha neked való.

Ár idején felülvizsgálat: 14 990 Ft

Csíkos tengerészkék egyrészes fürdőruha retro hátrésszel

Nem lehet elég csíkos és csíkos. A klasszikus csíkos ing mellett, amely nélkülözhetetlen a ruhatáradban, szükség lenne egy másik feltűnő modellre is. Hölgyeim, egy csíkos mintájú egyrészes fürdőruha játékosnak és frissnek tűnik, és megfelelő szolgálatot is tesz.

Ár idején felülvizsgálat: 9975 Ft

Bonprix mintás fürdőruha kifinomult fűzéssel

Szeretné gazdagítani ruhatárát egy érdekes és egyben praktikus fürdőruha modellel? Szeretne egy egyrészes, kényelmes, mégis lenyűgöző szabású darabot? Akkor ez a modell tetszeni fog Önnek.

Ár idején felülvizsgálat: 3 325 Ft

Narancssárga Nike sportos fürdőruha modern szabásban

Szereted a minőségi darabokat? A sportos divatot kedveli? Nem tudod elképzelni az életet úszás nélkül? Év közben is látogat gyógyfürdőket, aquaparkokat? Akkor a szekrényedből nem hiányozhatnak ezek a gyönyörű egyrészes fürdőruhák. Minden vízimádónak tervezték, nem csak a szabadidős úszóknak.

Ár idején felülvizsgálat: 15 990 Ft

Egyrészes sportos fürdőruha bevarrt kosarakkal a nagyobb keblek számára

A Prisca egyrészes fürdőruhát multifunkcionalitása miatt fogod szeretni. Napozhatsz, pancsolhatsz a vízben és a strandon, vagy búvárkodhatsz, és mindig jól nézel ki. Kényelmes sportos stílusban tervezték, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen sportot űzzön anélkül, hogy a szabás korlátozza vagy akadályozná a mozgásban.

Ár idején felülvizsgálat: 11 601 Ft

Kék batikolt egyrészes fürdőruha

MONOKINOK COREEN kék batikolt stílusban.

Ár idején felülvizsgálat: 11 601 Ft

Fekete egyrészes fürdőruha adidas Originals Sc Body

A body egy olyan ruhadarab, amely nem hiányozhat egyetlen stílusos és divatszerető nő ruhatárából sem. Ha a minőségről van szó, nincs is értelmesebb, mint egy jól bevált és megbízható márkához nyúlni. Ez természetesen az Adidas. Az Originals Sc Body nevű darab tökéletes egy laza nyári naphoz.

Ár idején felülvizsgálat: 13 856 Ft

Divatos fürdőruha hálós betétekkel

Egyrészes fürdőruha lenyűgöző és érdekes szabással. Kivágott hátrész, bélelt mellrész és merevítő az extra támogatásért. Hálós betétekkel.

Ár idején felülvizsgálat: 9 133 Ft

Női stílusos egyrészes fürdőruha Nike MULTI LOGO

A Nike MULTI LOGO női egyrészes fürdőruha elegáns és kényelmes, és nem csak egy nyári úszós kalandban lesz részed. A kivágott hátrész lehetővé teszi a teljes mozgástartományt. A pántok közepes szintű tartást garantálnak. Ússzon kényelmesen a Nike márkával.

Ár idején felülvizsgálat: 18 861 Ft

Női egyrészes fürdőruha Tommy Hilfiger trikolorral

A márkás és igazán jó minőségű egyrészes fürdőruhákat részesíted előnyben? Hajlandó többet fizetni a minőségért? Akkor biztosan rajong a világhírű márkákért, amelyek közé kétségkívül a Tommy Hilfiger is tartozik. Az amerikai márka fürdőruhái minden tekintetben kiválóak. Ráadásul sokáig kitartanak, így a befektetés szépen megtérül!

Ár idején felülvizsgálat: 32 428 Ft

1 2 3 4

Az egyrészes fürdőruha a sportverzióban szinte mindenki emlékezik, amikor a fürdőruha egészének fogalma kimondásra kerül. Más sport fürdőruha nem képzelhető el a sportúszás során, mivel az egyrészes fürdőruhák maximális kényelmet nyújtanak. A hétköznapi és kissé unalmas fürdőruhák napja azonban már elmúlt. A nők a sportúszás során érzékiek és szexik is lehetnek. A sportos szabások nagyon kifinomultak, ráadásul a fürdőruha tisztességes mintákat vagy színkombinációkat fog élénkíteni. Természetesen elsősorban a sportos fürdőruháknak kell biztosítaniuk a maximális kényelmet és a tökéletes melltartást.

Minden nő azonban szexi akar lenni a sportban is. A sport fürdőruhák számos előnnyel járnak, mivel garanciát jelentenek a minőségi és tartós anyagra, amely alkalmas nagy terhelésekre. Nagyon népszerűek az egy darabból álló sport fürdőruhák, hátul keresztezett hevederekkel. Ezenkívül tökéletesen hangsúlyozza sportos alakját. Ha van extra kilója, ne essen kétségbe. Csak válasszon megfelelő vágást és sötétebb színeket, és az eredmény tökéletes lesz.