Piros egyrészes női menstruációs fürdőruha Dorina Aqua Moon

Piros egyrészes női menstruációs fürdőruha Dorina Aqua Moon
Piros egyrészes menstruációs fürdőruha úszáshoz
Piros egyrészes menstruációs fürdőruha úszáshoz

A látogatók értékelése

VN:F [1.9.22_1171]
Kényelem
Megjelenés
Anyag
Szexis
Ár
Értékelés: 7.6/10

Készülj fel a Dorina Aqua Moon menstruációs fürdőruhára! Ez az úttörő termék forradalmasítja a strandnapokat és a medencés partikat a nők számára mindenhol. Ez a vibráló piros egyrészes fürdőruha nem csak a stílusról és a kényelemről szól, hanem arról is, hogy megadja a szabadságot, hogy a menstruáció miatt való aggódás nélkül élvezhesd a vízi tevékenységeket. A Dorina Aqua Moon fürdőruha önálló menstruációs segédeszközként működik az enyhe menstruáció idején, és akár 10 ml menstruációs folyadékot is felszív. Ez így van, félelem nélkül merülhetsz a hullámokba vagy csinálhatsz ágyúgolyót! Erősebb menstruáció esetén a szokásos menstruációs segédeszközöd mellé kiegészítő biztonsági rétegként szolgál – legyen az kehely, szivacs vagy (bio)tampon.

A belső szuperabszorbens bélés a speciális technológiának köszönhetően bezárja a vérzést “belül” így a vér nem szivárog be a fürdőruha orcáiba, és nem kerül a környező vízbe. A nedvszívó réteg “laminált” egy vízhatlan réteggel, amely mindent ott tart, ahol lennie kell. A mikroszálas külső anyag vízlepergető bevonattal rendelkezik a további megbízhatóság érdekében. Fenntartható anyag – a fürdőruha gyártásához használt mikroszál újrahasznosított műanyagból és halászhálókból származik. Azzal, hogy újrafelhasználható menstruációs fürdőruhát választasz, kíméled a környezetet és csökkented az eldobható piperecikkek formájában keletkező hulladékot.

Ez a fürdőruha a magabiztosságról és a kényelemről szól. Olyan, mintha a legjobb barátod lenne a vízparton, aki mindig ott van melletted, hogy támogasson, és gondoskodjon arról, hogy a legjobban érezd magad. Miért hagynád hát, hogy ő diktálja, mikor mehetsz és mikor nem a strandra vagy a medencébe? A Dorina Aqua Moon menstruációs fürdőruhával megszabadulhatsz a ciklusod korlátaitól, és fejest ugorhatsz a mókába!

Anyag

  • 80% poliészter (újrahasznosított mikroszálas), 20% elasztán

Ár idején felülvizsgálat: 16 375 Ft

Link az eladóhoz, ahol megvásárolható a termék Piros egyrészes női menstruációs fürdőruha Dorina Aqua Moon.

Ha nem mutat erre a termékre egy oldalt. Akkor már elfogyott, és az eladó hasonló termékeire utal.

Hasonló: || || ||

A fürdőruha kiválasztása a tulajdonságok szerint... itt

« Előző Fürdőruha Michael Kors szexi szabásban és időtlen állatmintával

Fürdőruha Michael Kors szexi szabásban és időtlen állatmintával