Fehér női egyrészes fürdőruha eladó

Fehér női egyrészes fürdőruha eladó
Fehér egyrészes fürdőruha masnival a vállán
Fehér egyrészes fürdőruha masnival a vállán
Olcsó fehér női egyrészes fürdőruha
Olcsó fehér női egyrészes fürdőruha

A látogatók értékelése

VN:F [1.9.22_1171]
Kényelem
Megjelenés
Anyag
Szexis
Ár
Értékelés: 8.0/10

Felejtsd el a kis fekete ruhát, új ruhatári legenda van a városban. Ismerd meg a csábító és rendkívül elegáns fehér egyrészes fürdőruhákat, amelyek ebben a szezonban a strandokat és a medencéket egyaránt felöltöztetik. Ez nem egy átlagos fürdőruha, barátaim. Ez a divat és a funkció tipikus kombinációja, egy csipetnyi szeszélyes csillogással kiegészítve. Beszéljünk a részletekről, rendben? Először is, a színéről. Ez nem akármilyen fehér. Ez az a fajta fehér, amely a pelyhes felhők, a mályvacukor és mindenféle érintetlen dolgok képét idézi. Az a fajta fehér, amely azt sugallja, hogy “Igen, azért vagyok itt, hogy a tengerparton gyilkoljak, de olyan elegáns is vagyok, mint egy párizsi kávézó”. És lássuk be, ki ne szeretné magát egy sétáló nyári álomnak érezni?

Most térjünk rá a mesés tulajdonságaira. Ez a ruha kivehető kosarakkal rendelkezik, így a kényelemhez igazíthatja az illeszkedést. Mert legyünk őszinték, senki sem akar olyan fürdőruhát, amiben úgy érzi magát, mintha középkori fűzőt viselne. És azok a díszes csomók a vállakon? Nem csak a látszat kedvéért vannak ott. Minden egyes csomó az egyedi stílusodról, a benned szunnyadó játékos és kalandvágyó szellemről tanúskodik.

De ennek a fürdőruhasagának meg nem énekelt hőse kétségkívül a sima anyag. Ez nem az a karcos, barátságtalan anyag, amely csúnya piros foltokat hagy maga után, és égető szükséged van az aloe verára. Nem, uram! Ez az anyag simább, mint egy politikus beszéde a választás napján. Úgy szereti a bőrödet, mint egy rég nem látott szerető, és úgy öleli a görbületeidet, mint egy régi barát. Szóval, kedves strandolók és medencében fekvők, itt az ideje, hogy frissítsétek a fürdőruhátokat. Ez a fehér egyrészes fürdőruha nem csak eladó, hanem azért van itt, hogy forradalmasítsa a nyári stílustörténetedet. És ne feledd, az élet túl rövid az unalmas fürdőruhákhoz!

Anyag

  • Főanyag: 95% POLIÉSZTER, 5% ELASTÁN. Bélés: 90% POLIÉSZTER, 10% ELASTÁN

Ár idején felülvizsgálat: 4 595 Ft

Link az eladóhoz, ahol megvásárolható a termék Fehér női egyrészes fürdőruha eladó.

Ha nem mutat erre a termékre egy oldalt. Akkor már elfogyott, és az eladó hasonló termékeire utal.

Hasonló: || || ||

A fürdőruha kiválasztása a tulajdonságok szerint... itt

« Előző Egyrészes fürdőruha szoknyával és integrált boxer alsónadrággal

Egyrészes fürdőruha szoknyával és integrált boxer alsónadrággal

» Következő Fekete molett egyrészes fürdőruha Astratex

Fekete molett egyrészes fürdőruha Astratex